Hej kompis, nu får du 50% rabatt på IR-bastu när du signar upp för vårt kärleksbrev  - läs mer här
Mothership Logo

MOTHERSHIP

Sveriges största sökguide till upplevelser & behandlingar
inom spiritualitet & holistisk hälsa

  • Kategori

  • Plats

MOTHERSHIP

Body – Mind – Spirit

Välkommen hem, hos oss hittar du allt för din själ på ett ställe. Mothership är en holistisk plattform som guidar dig till att leva ett ljuvare liv där kropp, sinne och själ möter varandra – på riktigt. Här är det insidan som räknas och prestationen, den lämnar vi i farstun. Så, ta ett djupt andetag och botanisera bland våra handplockade behandlingar och upplevelser runt om i landet. Kanske hittar du det du inte visste att du letade efter.

mothrship-Smiley

THE DAY TREAT

Motherships första event har landat. Lördagen den 6:e maj står vi och våra vänner givakt för att skämma bort dig på Artillerigatan 26 i Stockholm. Programmet är en härlig historia och mantrat för dagen är välbehag, glatt samkväm och avslappning. Välkommen som du är, där du är.

Läs mer

motherships UTVALDA

POPULÄRT

mothership-event
mothership-lovisa

NUET BLOGG

Nuet blogg drivs av ett gäng öppensinnade själar från alla möjliga delar av den holistiska världen. Här delar de med sig av tankar, recensioner, behandlingar, kunskaper och behandlingar upplevelser. Som vår spirituella rookie Daniel till exempel, som agerar testpilot och recenserar sina första stapplande steg runt om i Stockholm. Generöst, tycker vi.

Då och då får Nuet besök av gästbloggare som tar med dig bakom kulissen på sina verksamheter runt om i landet. Välkommen till dig som vill få ut det bästa av jordelivet.

Till bloggen

PRODUKTER

FÖLJ DIN SJÄL, FÖLJ OSS

I våra sociala kanaler hjälper vi dig att följa din själ, genom att dela med oss av allt det senaste inom holistisk hälsa, och spiritualitet.

Instagram: mothership_sweden
Facebook: mothershipsweden

VILL DU OCKSÅ SYNAS PÅ MOTHERSHIP?

Om du och din verksamhet inte finns med på sajten, maila oss gärna en förfrågan till hello@mothership.se, så hör vi av oss innan du hinner säga namaste.

För dig som vill nå ut lite extra finns det också möjlighet att annonsera på sidan.

Läs mer

NYHETSBREV

Vi har drabbats av kraftiga vårkänslor – nu bjuder vi dig som går med i vårt community på en gratis Breathwork & Sound healing-klass eller spirituell coachingsession med Tommy Inkilä. När du signar upp för vårt kärleksbrev serverar vi dig bland annat månadens astroprognos, nya bloggartiklar med gästspel, recensioner av nya behandlingar och upplevelser, utbildande videoklipp och landets mest livsbejakande event.

Jag godkänner att mina uppgifter sparas av Mothership.se