Hej kompis, nu får du 50% rabatt på IR-bastu när du signar upp för vårt kärleksbrev  - läs mer här
mothership-enlight

MOTHERSHIP / ENLIGHT

Inspirerande live talk, workshop & communitymingel

Välkommen till ett nytt event för dig som älskar holistisk hälsa, självutveckling och spiritualitet. På Mothership Enlight får du lyssna till spännande live talks, delta i unika workshops och mingla med det växande communityt. Våra inbjudna inspiratörer är kunniga stjärnor med spännande resor i bagaget och vässad kunskap värd att sprida brett.

Du kan se Enlight som ditt holistiska vardagsrum, mitt i city. En plats där du får expandera ditt sinne och vältra dig i kunskap som inspirerar dig att leva ett mer medvetet liv. Ta med alla du känner och joina vår färd mot en snällare värld. Vi ses i värmen.

Vad är Enlight?

Alla goda ting är tre, därför består kvällen av lika många delar:

Inspirationsföreläsning & workshop

En stund för dig som önskar sig ett upplyst (och upplyft) sinne, vill bli matad med kunskap inom holistisk hälsa och spiritualitet eller som vill dyka djupare i din självutveckling.

Många av våra föreläsare håller också en kort holistisk övning som breathwork, shaking eller meditation, till exempel.

Q&A session

Frågesessionen är din stund där du får möjlighet att ställa alla de där frågorna du samlat på hög i ditt inre; nyfikna som och dumma, djupa som kaxiga. Se det som en chans att expandera ditt sinne och dyka djupare i de tankar som flutit upp till ytan under föreläsningen.

Afterglowmingel

Barhäng i all ära, men visst har man saknat ett space för oss som vill connecta med communityt utan att sätta hälsan på spel?

Miss no more, efter inspirationsföreläsningen bjuder vi in till holistiskt mingel där du får möta likasinnade som också befinner sig på resan mot ett mer flowigt, medvetet och glatt liv.

Let go & fynda i vårt gifting corner

Har du böcker, kristaller eller andra holistiska prylar som du känner dig färdig med? Välkommen att ta med dem till vårt community gifting corner där dina saker kan få ett nytt liv hos någon annan.

The details

Location & pris

Eventen håller till på olika platser och studios runt om i Stockholms innerstad. Se enskilt event för att se pris och vart det håller hov denna gång.

Datum

Här hittar du datum för nästa MOTHERSHIP / ENLIGHT.

På fotot: Emil Nylanders studio Hemmet

”Mothership / Enlight ska kännas som att komma hem till ett mysigt space där du får vältra dig i några av livets mest fabulösa ämnen; holistik och spiritualitet. Ett sakralt slags vardagsrum där du möter likasinnade som mycket väl lämnar kvällen som dina nya BFF:s.

På väg hem från eventet tror jag att du möter stadens gator med ett upplyst och upplyft sinne, ett fånigt leende på läpparna och en smula mer taggad på livet.”

Malin, Motherships grundare

Vill du och din verksamhet också ta plats på scenen?

Vi är ständigt på jakt efter duktiga inspiratörer som vill sprida det goda ordet. Ladda ned vårt whitepaper med mer information till dig som inspiratör och fyll intresseformuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi bara kan (utan att stressa såklart).

Har du frågor eller en spännande collabidé som du vill dela? Hör av dig till Malin: malin@mothership.se.