Hej kompis, nu får du 50% rabatt på IR-bastu när du signar upp för vårt kärleksbrev  - läs mer här

Frekvensterapi med iTeraCare

Den kraftfulla behandlingen för naturlig självläkning

Den ser ut som en hårfön men fungerar som en trollstav – frekvensterapin har tagit hälsobranschen med storm och blir nu allt populärare världen över. Den högteknologiska maskinen kan snabbt och effektivt behandla en mängd olika hälso- och smärttillstånd. Längre ned på sidan kan du läsa mer om hur teknologin fungerar.

Frekvensterapi med Mothership-Malin

Under en behandling hos Malin sitter eller ligger du på en mjuk brits, omgiven av lugn musik. Efter behandlingen får du också dra tre tarotkort som Malin tolkar. Malin tar emot dig på kristallbutiken Oh La Moon på Södermalm i Stockholm.

Pris: 30 min 350 kr 60 min 650 kr
Var: Oh La Moon, Krukmakargatan 31, Stockholm.
Boka: Maila för att boka tid till hello@mothership.se

9 Fördelar med frekvensterapi

 1. Eliminerar ohälsosamma celler
  Genom att höja kroppens celler till terrahertz-frekvensen elimineras alla onormala eller muterade celler när de absorberas, vilket gör att smärttillstånd som exempelvis ledvärk, artros, träningsvärk eller annan smärta helt försvinner. Ibland inom loppet av 10 minuter.
 2. Aktivera tröga celler
  Genom att höja kroppens celler till terrahertz-frekvensen vaknar kroppens celler och aktiveras.
 3. Ökad självläkning
  Frekvensstaven skickar in terrahertz-frekvenser i kroppen, vilket är samma typ av frekvenser som friska och hälsosamma celler har. Detta fungerar som en boost för våra DNA-molekyler och hjälper våra kroppsceller att reparera sig själva bättre.
 4. Ökar ämnesomsättningen
 5. Tydlig meridian och lymfa
  Släpper på energiblockeringar, avblockerar meridianer, stimulerar akupunkturpunkter och renar blodet.
 6. Förbättrar blodcirkulationen
  Terahertz-frekvensen gör att blodkärlen blir större, vilket gör det lättare för blodet att flöda genom dem. Det minskar motståndet i blodflödet och gör blodet mindre trögflytande, vilket i sin tur förbättrar hur blodet cirkulerar i de allra minsta blodkärlen i kroppen.
 7. Reglerar körtlar
  Hjälper dina körtlar att fungera bra och håller dina organ trygga.
 8. Tar bort värk, smärta & svullnad i fötterna (vattenretantion)
  Genom att avlägsna överflödig vätska hjälper iTeraCare att balansera upp ditt immunförsvar.
 9. Tar bort blodproppar
  Tar bort ”skräp” från blodet och insidan av kroppen. Hjälper blodet att flyta bättre genom att göra blodkärlen mer flexibla och minskar storleken på klumpar.

Så fungerar teknologin


Alla celler i kroppen har sina egna frekvenser, som mäts i enheten hertz. Med hjälp av frekvensstaven kan skapas terrahertz-frekvenser, vilket är samma typ av frekvenser som friska och hälsosamma celler har. Det är lite som att ställa in en radio på en viss station. Frekvenserna kan tränga in djupt i kroppen, upptill 20-30 cm i kroppen och genom att använda dem rätt startar en kraftfull läkandeprocess; De friska cellerna aktiveras, samtidigt som de sjuka eller muterade cellerna helt elimineras.

Frekvensstaven avger också så kallade skalärvågor. Vågorna ger extra energi till våra celler, ökar deras energifält och hjälper kroppen att läka sig själv. För att förstärka dessa frekvenser använder vi optisk kvarts, vilket är som att öka styrkan på en lampa. Det stärker vårt ”energifält” i kroppen och främjar hälsa och välmående.

Klipp: Så går behandlingen till

Frekvensstaven blåser värme och frekvenser mot de delar av kroppen som behöver läkning, vilket gör att kroppen börjar läka sig själv.

Se Youtube-filmen om hur behandlingen går till.

Strukturera ditt vatten

Ett annat kraftfullt sätt att använda frekvensterapi är att förbättra kvaliteten på det vatten du dricker. Frekvensstaven ändrar frekvenserna och molekylerna i vattnet, vilket leder till en ökad cellcirkulation i kroppen. Detta leder till ett påslag av ny energi, kraft och styrka och minskar värk coh smärttillstånd avsevärt. Filmen ger dig en kort översikt över hur dessa cellprocesser fungerar.

Se Youtube-filmen som förklarar cellrprocessen.

mothership-frekvensterapi-strukturerat-vatten

Videorecensioner

Här kan du se videos med personer som berättar om sina egna upplevelser av frekvensterapi.

Boka behandling

Är du redo att testa framtidens mest kraftfulla healingverktyg? Maila till hello@mothership.se för att boka tid för behandling. Motherships grundare Malin tar emot dig varje tisdagar på kristallbutiken Oh La Moon i Stockholm.

Pris: 30 min 350 kr 60 min 650 kr
Var: Oh La Moon, Krukmakargatan 31, Stockholm
Boka: Maila för att boka tid till hello@mothership.se

Följ din själ, följ oss

Vad är din själ sugen på idag? På Facebook och Instagram delar vi landets bästa upplevelser inom spiritualitet och holistisk hälsa.

Facebook
Instagram
LinkedIn

mothership-smiley