Hej kompis, nu får du 50% rabatt på IR-bastu när du signar upp för vårt kärleksbrev  - läs mer här

MOTHERSHIP SESSIONS & EVENT

Här hittar du våra egna sessioner, cirklar och event med Motherhips grundare och facilitator Malin.

mothership-event-workshop

Mothership / Enlight

Inspirerande live talks & workshops inom holistisk hälsa och spiritualiltet som väcker din nyfikenhet, matar dig med kunskap och inspirerar dig att leva ett mer medvetet liv. 

– Inspirationsföreläsning & workshop
– Q&A session
– Holistiskt mingel

Läs mer

Frekvensterapi

Den revolutionerande metoden för kraftfull, naturlig självläkning.

iTeraCare frekvensterapi är en världshyllad behandlingsmetod som använder sig av specifika terahertzfrekvenser för att hjälpa kroppen att självläka – en behandlingsmetod som fungerar som den mer välkända IR-bastu med en många gånger mer kraftfull effekt.

Genom att applicera frekvenserna på kroppen hjälper behandlingen kroppen att stimulera sin egen självläkande förmåga och återställer balansen i kroppens energisystem. Behandlingen lindrar smärta, minskar stress, förbättrar sömnkvalitetén.Motherships Grundare Malin gör behandlingar med iTeraCare på Oh La Moon i Stockholm.

Läs mer & boka behandling

iTeraCare-mothership-frekvenshealing

Tantric free flow

Välkommen till en sexig session med rejält med pondus. En klass för dig som vill få flow i dina rörelser, väcka din inre älskarinna och få din kropp att vibrera på himmelska frekvenser.

Dansstilen är en långsam, sensuell hybrid mellan fridans, yoga, strip tease, balett, med en touch av stretch. Rörelserna utmanar vår kroppskontroll och övar oss i medveten närvaro. Under klassen kommer vi bland annat åla oss på golvet, rulla på höfterna, väcka vårt sakralchakra och fylla oss med självsäker eufori över vår egen uppenbarelse. För den ska faktiskt hyllas, i alla dess färger och former.

Mina förhoppningar är att klassen kommer hjälpa dig att släppa prestationen och att du lämnar lokalen lite energihög. Och trygg att dansa nykter, kanske till och med naken.

Klassen börjar med en kort check-in och slutar med en kort sharing. Hela klassen sker i en nedsläckt space med levande ljus för att du lättare ska kunna släppa loss och gå in i dig själv.

Kom som du är och rör dig som du vill – vi ses i mörkret.

Obs. Klassen startar i november och bokningen öppnar i november 2023.

Om Malin

Malin Åberg är en intuitiv multikreatör med bred bakgrund inom reklam- och marknadsföringsbranschen som Grafisk Designer, Copywriter och Content Manager.

Efter ett par högintensiva år med tillhörande livslavetter föll tetrisbitarna på plats. Det var dags för ett skifte i karriären, eller snarare, livet.

Malin har varit mer eller mindre aktiv i den spirituella världen sedan 20-årsåldern men kände länge att det var något som saknades. Det fanns ingen självklar spirituell plats i de digitala rummen att vända sig till för att utveckla sig själv och sin själ på djupet. 2021 tog hon tag i saknaden och började bygga Mothership. En plats där spiritualiteten inte längre skulle stå i skamvrån, utan ta plats längst fram på scen. Fri från flumstämpel och ytliga tillsatser.

Soul Sessions

Malin håller också space genom soul sessions (cirklar), 1:1 coachingsessioner och NFP-coaching. Här kan du boka en session med Malin.

Connecta: hello@mothership.se

Följ din själ, följ oss

Vad är din själ sugen på idag? På Facebook och Instagram delar vi landets bästa upplevelser inom spiritualitet och holistisk hälsa.

Facebook
Instagram

mothership-smiley