Hej kompis, nu får du 50% rabatt på IR-bastu när du signar upp för vårt kärleksbrev  - läs mer här
Publicerat: 2024-01-29
Kategoriserat: Spa & spahotell, Resor, Weekend & retreats

Högbo Brukshotell får nytt spa – 1100 kvm mitt i naturen

För ett år sedan påbörjades arbetet med Högbo Brukshotells ambitiösa satsning på en ny spaanläggning om 1100 kvadratmeter. Idag står byggnaden färdig och fokus skiftar nu mot att skapa en trivsam interiör. Den nya spaanläggningen beräknas öppna sina dörrar redan till våren, med det preliminära öppningsdatumet satt till den 15 maj 2024.

1100kvm mitt i naturen – preliminär öppning 15 maj

Byggprojektet, som inleddes hösten 2022, leds av VD Tomas Lindqvist som den senaste tiden planerat detaljerna kring de spa-behandlingar och mat- och dryckesupplevelser som kommer erbjudas i den nya spabaren.

När vårt nya spa och vår nya vinterträdgård står klara ska vi vara Sveriges främsta destination för aktiva livsnjutare och jag känner mig ödmjukt säker på att vi kommer lyckas med det, säger Tomas Lindqvist, VD, Högbo Brukshotell.

I samma takt som den nya spaanläggningen tar form, växer också en ny vinterträdgård fram. Den kommer att rymma 100 gäster, ha en takhöjd på 8,6 meter och stora glasfönster som generöst öppnar upp för naturen utanför. Dessutom tillkommer 12 nya hotellrum, 8 konferensrum, en ny lobby, reception, barer och flera loungeytor med öppen spis.

Unik design med skogen som närmsta granne

Den nya spaanläggningen på över 1100 kvadratmeter på Högbo Brukshotell kombinerar traditionella faciliteter med en unik design inspirerad av omgivande skog, sjö och mark. Det nya konceptet erbjuder en mängd behandlingar, tre bastur, fyra utomhuspooler, inomhuspool, monsundusch, gym och generösa loungeytor med bar och öppen spis.

Hotellverksamheten fortsätter som vanligt Byggnaden är färdig och nu påbörjas nästa fas i projektet. Samtidigt upprätthåller hotellet den befintliga höga kvaliteten på hotellupplevelsen enligt dagliga gästbetyg, som för närvarande ligger på imponerande 4,6 av 5 stjärnor på Google.

– Många är nyfikna och längtar till vårt nya spa är klart men våra gäster väntar inte och det är vi såklart glada för. Vi har idag en underbar produkt som erbjuder upplevelser på en riktigt hög nivå. Mat, natur, aktiviteter, historia, hög puls och avkoppling… allt går att uppleva här och nu, säger Tomas Lindqvist, VD, Högbo Brukshotell.

Bokningen redan öppen

Högbo Brukshotell tar redan emot bokningar till den nya spaanläggningen där du som besökare kommer kunna boka spapaket med boende, spaentré, behandlingar och presentkort.

Läs mer om Högbo Brukshotell

Här läser du mer och hittar kontaktuppgifter till Högbo Brukshotell.