Hej kompis, nu får du 50% rabatt på IR-bastu när du signar upp för vårt kärleksbrev  - läs mer här
Publicerat: 2024-04-15
Kategoriserat: Reiki, healing & energisessioner

Vad är Emotion Code Healing?

Känner du igen någon av de här symptomen?

– Ångest
– Depression
– Fysisk smärta
– Magproblem
– Fast i ohälsosamma mönster
– Rädsla i relationer
– En inre kritiker
– Brist på kärlek till dig själv och andra
– Energilös Mentala blockeringar
– Brist på kreativitet Känsla av att sitta fast
– Svårt att kommunicera
– Svårt att sätta gränser
– Svårt att fatta beslut
– Perfektionism
– Övertänkande eller katastroftänk
– Bitterhet och avundsjuka
– Känslor av utanförskap
– Avsaknad av tillit till andra och sig själv

Då kan det vara ditt undermedvetna som försöker göra dig uppmärksam på att det finns känslor som fastnat och skapar negativa mönster i din kropp. En känsla kan fastna om vi inte känner den fullt ut, trycker undan den eller om den blir alldeles för stark för oss att hantera.

Alla känslor bär på viktiga budskap

Känslor bär på viktiga budskap och guidar oss genom livet om vi är redo att lyssna. Därför skulle jag vilja påstå att känslor varken är positiva eller negativa. Hur fantastiskt är det inte att ena dagen kunna uppleva total lycka och andra dagen en sorg över något som berör en? Alla känslor är en del av livet och att stänga av känslor är som att stänga av en del av sig själv. Det kluriga är nämligen att det inte går att bestämma vilka typer av känslor man ska stänga av, stänger man av så stänger man av alla.

Under mitt liv som högkänslig har jag upplevt alla känslor, speciellt i andra. Andra människors känslor blev som mina egna, samtidigt som det har varit svårt att hantera i stunder så är jag så tacksam över att ha kunnat vända det till min styrka, passion och karriär. 

Jag hittade Emotion Code för snart 2 år sedan och blev fascinerad av hur mycket gammalt jag gick och bar runt på som kunde tas bort. Saker som jag inte ens förstått själv, stora som små händelser. Jag har haft ångest på en daglig basis så länge jag kan minnas men efter mitt jobb med Emotion Code så har jag aldrig mått bättre. Mina gamla mönster av rädslor, blockeringar och skam har lösts upp genom att ta bort den gamla energin av känslor som jag tryckt undan.

Vi är menade att leva färgstarka liv. Att älska tills det gör ont, gråta tills det inte finns några tårar kvar och skratta tills luften går ur oss. 

Släpp på gamla känslor med Emotion Code

The Emotion Code upptäcktes av Dr Bradley Nelson som genom sitt arbete med kiropraktik och kinesisk medicin så förstod han att känslor fastnar i vävnaden i våra kroppar. Det börjar ofta med en subtil känsla som leder till oro och ångest, sedan fysisk smärta, depression och tillslut sjukdom. Det är egentligen bara vår kropp som försöker signalera att något inte står rätt till i den livsstilen vi lever. 

Min tro är att allt går att läka, bara man hittar grundorsaken. Jag har sett mirakel ske i människor som börjar lyssna inåt och litar på sin intuition. 

En session med mig börjar med att vi diskuterar din dagsform och vad du går igenom just nu, allt är välkommet! Sedan hjälps vi åt att välja ett tema och en intention för sessionen. Jag använder sedan muskeltestning för att se vad ditt undermedvetna och kropp vill lyfta fram och är redo att släppa. Varje känsla är unik och har ett specifikt minne kopplat till sig som vi kan ta reda på om så önskas. Men oftast så behöver vi inte veta exakt vad det handlar om eftersom ditt medvetna mind redan bearbetat situationen, det är endast den gamla energin som ligger kvar. Det är därför som det kan vara svårt att prata bort olika symtom när energin ligger kvar i kroppen.

Efter en session får jag oftast höra att folk känner sig lättare, väldigt lugna, gladare och ibland trötta. Efter några veckor brukar ofta symtomen vara borta eller mer hanterbara. Ibland behövs flera sessioner och ibland räcker det med en. Det beror helt på hur många känslor som sitter fast. 

Emotion Code fungerar på djur, barn och vuxna.

Här kan du läsa mer om gästskribenten Anna Sommardotter och boka en Emotion Code session.