Hej kompis, nu får du 50% rabatt på IR-bastu när du signar upp för vårt kärleksbrev  - läs mer här
Publicerat: 2022-09-11
Kategoriserat: Kristaller & stenar

Varför kristaller är mitt bästa lifehack

Jag väljer att tro på att Universum består av energier i olika frekvenser och vibrationer vilket
innebär att vi också gör det och ibland händer det att vi hamnar i obalans. Kristaller har en
klar vibration och det sägs att genom att vara i närheten av kristaller kan dess vibration
påverka oss och få oss mer i balans.

Olika kristaller har olika egenskaper, bland annat baserat på färg, men alla jobbar med energier. Vissa sägs vara bra för att skydda vår energi eller ge oss styrka och vissa sägs även skydda mot elektromagnetisk strålning från datorer och mobiltelefoner. Kristaller påverkar oss mest när vi har dem i vårt energifält så därför älskar jag att omge mig med kristaller överallt.

SÅ ANVÄNDER JAG MINA KRISTALLER

Jag använder dem när jag behöver stilla min rastlöshet och bjuda in mer lugn, när jag behöver få en energiboost, när jag behöver bli påmind om att stanna upp och lyssna inåt för att veta vilken väg som är min sanna väg. Yes, jag använder kristaller till typ allt! Jag tycker att de är några av mina absolut bästa verktyg till personlig utveckling.

Jag använder alltid kristaller när jag mediterar, oavsett typ av meditation, och jag anser att kristallerna hjälper mig att vara mer närvarande och på riktigt lyssna inåt. Jag kan hålla dem i händerna, placera dem på kroppen eller skapa något fint av många kristaller runt mig. Det är så mäktig känsla när blockeringar släpper och du skapar mer flow i kroppens energier och jag upplever att kristaller hjälper mig med det.

PROGRAMMERA DINA KRISTALLER

Att programmera kristaller med en intention är ett annat sätt jag tar del av kristallernas egenskaper. Lite slarvigt översatt kan vi säga att programmera en kristall är som att be kristallen om hjälp eller stöd i något speciellt. Det kan till exempel vara att få mer cash flow, heala gamla sår, vinna en budgivning, nå en dröm eller bli påmind om att du är en Queen
som kan attrahera in precis vad som helst i livet!


Jag programmerar mina kristaller med olika intentioner eller manifestationer och bär sen med mig dem under dagen för att bli påmind om vad jag har önskat in. Det hjälper mig att ta rätt beslut i vardagen som leder mig närmare mina drömmar. Större kristaller som jag har inrett mitt hem med, belive me they are many, placerar jag i olika rum beroende på vilka energier jag vill boosta i respektive rum. I köket, där min sambo älskar att utforska matlagning, jag målar och vi ofta har middagar med gäster, har jag boostat med t.ex:

fluorit-mothership

Fluorit

pyrit-mothership

Pyrit

citrin-mothership

Citrin

karneol-mothership

Karneol

– Fluorit för att släppa blockeringar och skapa fokus och flow.
– Pyrit för att skapa abundance
– Citrin för att boosta med happy vibes
– Karneol för att släppa kreativitet och passion lös

Jag kommer fortsätta att skriva här om kristaller och på vilka sätt de har hjälpt mig. Det finns så så så mycket att skriva om detta så stay tuned! Det kan komma guider till ritualer, manifestationstips och såklart fler life hacks!

Vill du spana in vad jag gör om dagarna kan du följa mig på Instagram @olovisa eller kika förbi Oh la moon där jag skapar magi.