Hej kompis, nu får du 50% rabatt på IR-bastu när du signar upp för vårt kärleksbrev  - läs mer här

EVENTS

Vår jakt på landets bästa event pågår precis hela tiden. På den här sidan listar vi kontinuerligt våra bästa fynd, så du slipper lägga värdefull tid av jordelivet på att googla. Kom ihåg att du kan använda ditt friskvårdsbidrag till de flesta av våra event. Listan uppdateras och växer varje vecka, så ta gärna ett titt då och då så du inte missar något storslaget.

VILL DU HA MED DITT EVENT I KALENDERN?
Att synas i eventkalendern på Sveriges största plattform för holistisk hälsa och spiritualitet är ingen dum idé, här når du ut till en bred målgrupp över hela landet med ditt event. När eventet är publicerat delar vi det också i våra sociala kanaler samt nyhetsbrev för att göra det ännu lite synligare. Läs mer här eller maila oss på hello@mothership.se så skickar vi dig information om och lägger upp ditt event.

Latest Past Events

Red Light Yoga med Ebba

Välkommen till vår Red Light Yoga. En flödande vinyasa flow, i Nutrilights infraröda ljus. I den varma och mjuka belysningen från infraröda ljuskällor kan du att uppleva en djupare avslappning och ökad flexibilitet under övningarna. Genom att arbeta med andningstekniker och olika asanas i detta unika ljus, kan du stimulera cirkulationen, förbättra ditt fokus, påskynda läkning och öka ditt inre lugn.

1111kr

Dagsretreat på Högberga Gård

Välkommen till Dagssretreat på Högberga Gård den 27 april - en dag fylld av återhämtning och själslig välmående.

1111kr

The Rythm – The return

Medan du läser det här sitter vi och knåpar som bäst på höstens trevligaste torsdagkväll. Titta in här igen den 6 oktober eller håll koll i våra sociala medier för full disclosure.

1111kr