Hej kompis, nu får du 50% rabatt på IR-bastu när du signar upp för vårt kärleksbrev  - läs mer här
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kirtan – Mantrasång med livemusik

Mothership-kirtan1

KIRTAN – MANTRASÅNG MED LIVEMUSIK

Mothership X Viktor Frih med musiker

10 oktober – 18.00-19.30 – Oh La Moon, Stockholm

Välkommen till Mothership och Viktor Frihs själsliga jam-session, skapad för att lysa upp och ruska liv i ditt höstmörker. Här, i det mysiga, neddimmade space;et på Oh La Moon stämmer vi upp i gemensam mantrasång där du agerar både stjärna och publik – samtidigt. Kirtanstunden ackompanjeras av smäcker livemusik, framförd av några av stans duktigaste musiker; Viktor Frih, Valter och Daniel Borgegård Älgå.

Vad är kirtan?

Kirtan är en uråldrig, andlig praktik från Indien där en grupp människor sjunger enkla, upprepande mantran tillsammans. Under de senaste åren har Kirtan fått ett rejält uppsving i den västerländska kulturen och idag är det minst lika uppskattat för sina spirituella effekter som för själva sångstunden som sådan. Den kraftfulla mantrasången fungerar alltså som en slags musikalisk meditation, skapar en stark gemenskap i gruppen och fördjupar kontakten mellan kropp, sinne och själ.

Kvällens musiker

Viktor

Valter-mothership

Valter

Martin-mothership-kirtan

Martin

daniel-mothership-kirtan1

Daniel

Viktor Frih – Den resande gitarristen

Viktor, kvällens sångare och gitarrist, har med sig den förtrollande magi som han upptäckte under sina resor i Indien. Med strängar som resonerar med mantran och en röst som bär essensen av andlig utforskning, kommer han att leda oss genom melodiska chants och bhajans.

Valter – Den innovativa trumhantverkaren

Valter är en sann innovatör som tillverkar sina egna trummor. För dig som är nyfiken kommer Valter att ha några av sina unika skapelser tillgängliga för försäljning under kvällen, så att du som vill kan få med dig en bit av det heliga ljudet med dig hem.

Martin – Den hängivne charangospelaren

Kanske har du mött honom i något av stans sound baths – nu på tisdag forsätter Martin att fira ljudet genom att bjuda på charangons ljuva, melodiska toner. Charango är ett sydamerikanskt instrument som förflyttar dig snabbt från extern stress till inre frid. Pax, säger vi.

Daniel – Jazzens maestro på blåsinstrument

Daniel är en mästare på jazz och en otrolig naturkraft när det gäller blåsinstrument. Ljuden av flöjter, saxofoner och andra blåsinstrument kommer skapa en eterisk stämning i rummet du sent kommer glömma.

Information

Investering: 211 kr
Tid: 1,5 timme
Plats: Oh La Moon, Södermalm i Stockholm
Övrig info: Under kvällen sitter vi på mjuka kuddar på golvet och för dig som är frusen finns filtar att tillgå. Innan vi tar ton bjuder vi på te och dryck för att göra halschakra och stämband lite extra glada.
Frågor: Har du fårgor om eventet? Hör av dig på hello@mothership.se eller kontakta oss på Instagram.
Boka: Swisha för att boka din plats: 0729637659

KÖP BILJETT

Swisha till Mothership-Malin för att boka din plats: 0729637659. Skriv ditt namn i meddelanderutan.

MISSA INGA SOUL NEWS

Nu bjuder vi dig som går med i vårt community på en gratis IR-bastusession på Anuprada i Stockholm. När du signar upp för vårt kärleksbrev serverar vi dig bland annat månadens astroprognos, nya bloggartiklar med gästspel, recensioner av nya behandlingar och upplevelser, utbildande videoklipp och landets mest livsbejakande event.

Jag godkänner att mina uppgifter sparas av Mothership.se

FÖLJ DIN SJÄL, FÖLJ OSS

Vad är din själ sugen på idag? På Facebook och Instagram delar vi landets bästa upplevelser inom spiritualitet och holistisk hälsa.

Facebook: MothershipSweden
Instagram: mothership_sweden
LinkedIn: MothershipSweden

oktober 10, 2023 18:00 19:30