Hej kompis, nu får du 50% rabatt på IR-bastu när du signar upp för vårt kärleksbrev  - läs mer här
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Workshop i Vintervikens Trädgård

WORKSHOP I VINTERVIKENS TRÄDGRÅD

11 juni – 10.00-17.00 – Vintervikens Trädgård, Stockholm

Välkommen till Vintervikens Trädgård den 11 juni kl 10-17 på en heldag med fokus på dina fötter, funktionell rörelse och naturlig hälsa.

Boka för att säkra din plats (Drop in i mån av plats.)

10:00-11:00 Yin Yoga för fötterna – Vi släpper på spänningar och smärta i dina fötter. (Ta med din egen yogamatta eller filt)

11:15 -11:45 Löpskola – Prova på att gå och springa rätt och lätt – Lär dig att springa med det naturliga löpsteget för att bli en snabbare, mer effektiv och skadefri löpare. 

13:00-14:00 Workshop – Aldrig mer ont i foten! Hur fungerar foten och varför moderna trånga skor med klack kan skapa problem för fot, knä, höft och rygg.

15:00-15:30 Hållning och Gång – Lär dig att hitta kontakt med kroppens naturliga position där du får förståelse hur din kropp fungerar så att du kan röra dig mjukt och obehindrat.

Välkomna önskar MyFreeFoot och Vintervikens Trädgård

MISSA INGA SOUL NEWS

Vi på Mothership har drabbats av kraftiga vårkänslor – nu bjuder vi dig som går med i vårt community på en gratis Breathwork & Sound healing-klass eller spirituell coachingsession med Tommy Inkilä. När du signar upp för vårt kärleksbrev serverar vi dig bland annat månadens astroprognos, nya bloggartiklar med gästspel, recensioner av nya behandlingar och upplevelser, utbildande videoklipp och landets mest livsbejakande event.

Jag godkänner att mina uppgifter sparas av Mothership.se

FÖLJ DIN SJÄL, FÖLJ OSS

Vad är din själ sugen på idag? På Facebook och Instagram delar vi landets bästa upplevelser inom spiritualitet och holistisk hälsa.

Facebook: MothershipSweden
Instagram: mothership_sweden
LinkedIn: MothershipSweden

mothership-smiley

juni 11, 2023 10:00 17:00