Hej kompis, nu får du 50% rabatt på IR-bastu när du signar upp för vårt kärleksbrev  - läs mer här
mothership-bloggare

BLOGGARE

Motherships blogg Nuet drivs av ett gäng ljuvliga själar som generöst delar med sig av sina spirituella kunskaper och liv – utan filter, såklart. Scrolla ned för att lära känna dem.

Vill du vara med och gästblogga? Maila Malin på malin@motherhsip.se

Tillbaka till bloggen

THE ROOKIE EXPLORERS

Våra nyfikna Rookie Explorers kommer från alla delar av landet men har en sak gemensamt – de är totala nykomlingar i den holistiska världen. I bloggen agerar de testpiloter och delar generöst med sig av sina första upplevelser och behandlingar, tankar och känslor. Perfekta inlägg att läsa för dig som önskar tips, råd och lite extra utförliga beskrivningar av vad som egentligen händer på våra aktörers olika sessioner.

LOVISA VON TELL

Inköpschef & Poddare på Oh La Moon

På den populära kristallbutiken Oh La Moon hittar du Lovisa, det kraftfulla lejonet med ett hjärta av guld. I de rosaskimrande lokalerna på Krukmakargatan sköter hon företagets content, podden ”Soul Care” samt håller i ritualer och meditationsklasser.

När butiken är stängd ägnar hon sig åt någon av hennes tvåhundra hobbies som virkning, makramébindning och akvarellmålning. Det sistnämnda är hon faktiskt svindlande duktig på. I bloggen delar Lovisa med sig av sin spirituella kunskap och ger dig tips och råd kring måleri och hantverk.

Soltecken: Våg
Ascendent: Lejon

Måne: Oxe

Läs Lovisas artiklar

JENNY FINNE

Ecstatic Dance- och kakaofacilitator

Jenny är kärleksknippet från Finland som kommer in i ett rum och får det att lyfta. Att inte drabbas av hennes glada energi och varma utstrålning ser vi som en omöjlighet.

Utanför sitt jobb som Social Media Manager håller Jenny också i kakaoceremonier med ecstatic dance-inslag. I bloggen delar Jenny sina upplevelser och kunskap kring kakaoceremonier och Esctatic Dance.

Läs Jennys artiklar

MALIN ÅBERG

Intuitiv healer, starseed & Grundare av Mothership

Malin är en intuitiv Copywriter och Designer med bakgrund inom reklam- och marknadsföringsbranschen, en resa som startade i Australien och slutade som Marknadskoordiator på Mackmyra Whisky.

Efter några års arbete tog kärleken för den ädla spritkonsten slut, och det blev dags för ett nytt skifte i live. Malins spirituella resa började som 20-åring, och kändes tiden rätt att satsa å drömmen om att starta ett spirituellt community. 2021 startade hon egen kommunikationsbyrå och började bygga på det som idag är Motherhship.

Utanför jobbet ägnar sig Malin åt att skriva, springa sju varv runt Långholmen, spiritualisera, meditera, stå på huvudet, socialisera, flowdansa och hänga på landet. Malin håller också space genom privata soul sessions (cirklar).

Soltecken: Fisk
Ascendent: Kräfta

Starseed

Läs Malins artiklar

VILL DU OCKSÅ BLOGGA FÖR MOTHERSHIP?

Maila oss på hello@mothership.se så hör av av oss.