Hej kompis, nu får du 50% rabatt på IR-bastu när du signar upp för vårt kärleksbrev  - läs mer här
Publicerat: 2022-11-04
Kategoriserat: Astrologi, Energiprognoser

Kärleksboost & Scorpion Season

Hej vackra ljusvarelse,

Känner du dig tröttare än normalt just nu? (reds. anm. oktober/nov 2022) Bubblar gamla minnen, relationer och begränsande känslomönster upp i ditt liv, och ifrågasätter du i allmänhet hela din existens? Fint så, då är du precis på rätt spår.

Ditt väsen är helt enkelt i linje med det astrologiska vädret just nu. Vi befinner oss i skorpionsäsongen och mitt i ett förmörkelsefönster där livet bokstavligen känns som om någon tryckt på pausknappen. Som vakuum där allting står stilla.

Just den här fasen vägleder oss till att bara VARA. Det är en inbjudan till oss alla att helt enkelt sitta, observera och reflektera över vad som än kommer upp. Det här är vår chans att verkligen möta oss själva, i vår mest äkta, råa och fulla version. Det här är tiden vi har chansen att bryta mönster av alla dess former från samtliga livstider vår själ vandrat. Det ger oss en möjlighet att klippa banden med det som inte gynnar vår utveckling till att leva våra bästa, mest livfulla liv. Energetiska, karmiska eller fysiska strängar spolas nu ut ur våra liv. För att transmuteras och omvandlas till något mycket större och något så mycket bättre.

Detta är vår chans att verkligen säga JA till att skapa och leva våra bästa liv. Att leva ett autentiskt liv från våra hjärtan. Skapa liv som fyller oss djupt på en själsnivå. Att leva I närvaro, och samvaro med varandra samt naturen, och ha tillit att allt, alltid kommer lösa sig. Universum och din inre kompass – hjärtat, kommer alltid guida oss till vår högsta och mest expansiva väg. 

Jag är du och du är jag. Vi är alla speglar till varandra och från djupet av mitt hjärta vill jag ta en stund för att fira och hedra varje enskild själ som jag är så ärad att ha i mitt liv. Till alla er som står i ert ljus. Som hanterar era skuggor som en ljuskrigare. Älskar dig själv genom processen. Lever långsamt och närvarande. Litar på er själva. Skapar era egna verkligheter. Utforska ert syfte. Supportar era communityn och låter era hjärtan guida er hem. 

Jag känner mig lätt, lugn och hoppfull. Mitt hjärta vet att något så oerhört vackert är på gång.

Med andra ord – allt är väl, du är precis där du ska vara, må ditt hjärta alltid vara öppet, och glöm aldrig någonsin hur djupt älskad och stöttad du är.

🤸🏼♂️✨💚🛸⚡️🐍👁☄️🌾

Skogar fyllda av kärlek, Jen the fairy

Jenny Finne
Instagram: @jjennet
Kakaoceremonier / Astrologi / Ecstatic Dance