Hej kompis, nu får du 50% rabatt på IR-bastu när du signar upp för vårt kärleksbrev  - läs mer här
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

True Colors Retreat

TRUE COLORS RETREAT

7-10 september – Shambala Gatherings

Välkommen till en helhetsupplevelse där kropp, sinne och själ får närma sig harmoni och balans. Oavsett om du är nybörjare eller redan har erfarenhet av Kundaliniyoga och chakras, är detta en möjlighet att fördjupa dig i din inre resa och upptäcka den kraft som vilar inom dig. Ta chansen att vara en del av detta unika tillfälle att växa, lära och skapa värdefulla minnen tillsammans med likasinnade vänner. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt gemensamma äventyr på vackra Shambala Gatherings.

Sara Garanty upptäckte färger och chakrasystemet för femton år sedan och har sedan dess studerat och medvetet arbetat med chakrasystemet för självvård för att skapa mer ordning, balans och harmoni i sitt liv. Sara är yogalärare, medium, aura-läsare och inredningsdesigner. Hon har hjälpt hundratals klienter att balansera sina liv genom färger.

​Lovisa är kristallexpert, konstnär, och intuitiv vägledare inom kristallernas magiska värld.

​Saras och Lovisas praktiker innebär för många en påtaglig och positiv livsförändring. Nya insikter, påtagliga eller ordlösa, trillar ner och sätter en ny riktning i livet. Detta i kombination med Yogans kraftfulla tekniker leder för många till en accelererad personlig utveckling och transformation.

PROGRAM

Vi startar morgnarna kl 7:30 med en härlig practice som får oss att vakna till liv och möta dagen i närvaro och gemenskap. Ett Samayoga / Kundaliniyogapass bestående av pranayama/andningsövningar, den mer fysiska kriya-delen, samt ibland mantrameditation till levande musik. Klockan 9 serveras en ljuvlig frukost ute på verandan. Många blir därefter liggandes i solen, tar ett bad eller njuter av stillheten runt kursgården.

​På förmiddagen tar vi oss tillsammans ut i skogen eller in i yoga-shalan för nästa session. Det blir en blandning av skogsupplevelser, guidade övningar, yogiska samtal och tyst och stilla varande i naturen.

​Efter lunch har du egen tid att förvalta som du själv önskar, på egen hand eller i gemenskap med andra. Bada, basta, ligga på gräsmattan, få en behandling, läsa en bok, småprata med en nyfunnen vän…

​Eftermiddagen varvas mellan yogapass, meditationspass efter varje färg och chakra. Här bryter vi igenom tröghet, trötthet, ansamlad stress och inre motstånd, för att öppna upp flödet av liv, vitalitet och ordlös visdom.

​Efter den färg-anpassade middagen med chakra mat samlas vi igen för ett lättsamt kvällsprogram. Det kan vara mantrasång, gongbad, ceremoni, healing eller samtal. Bastun och sjön är alltid tillgänglig för ett renande och avkopplande bad.

Datum
7-10 september. Börjar kl 17:00 den 7:e, avresa kl 16 den 10:e.

Pris
5555 kr (inkl. boende & helpension)

Frågor
sara@saragaranty.com

I priset är inkluderat: 2 nätter – del i dubbelrum, middag fredag, frukost, lunch och middag lördag och frukost och lunch söndag samt lite snacks och tilltugg. Kaffe och te. OCH såklart alla aktiviteter och happenings under helgen!

FÖLJ DIN SJÄL, FÖLJ OSS

Vad är din själ sugen på idag? På Facebook och Instagram delar vi landets bästa upplevelser inom spiritualitet och holistisk hälsa.

Facebook: MothershipSweden
Instagram: mothership_sweden
LinkedIn: MothershipSweden

september 7, 2023 10:30 september 10, 2023 12:30