Hej kompis, nu får du 50% rabatt på IR-bastu när du signar upp för vårt kärleksbrev  - läs mer här
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Mind Yoga workshop

MIND YOGA WORKSHOP

En heldagsworshop med den internationella författaren Janesh Vaidya och Malin Barrling

28 maj, 10.00-17.00 – Studio Cocoon, Stockholm

På den här heldagsworkshoppen får du lära dig hur du balanserar ditt sinne och hittar flexibilitet och styrka så att du kan hantera de situationer som du ställs inför i livet.

Du kommer att få med dig praktiska övningar hem som du kan använda i din vardag för att bygga självkänsla och öva upp färdigheter så att du får ett mer balanserat liv utan stress och oro.

Ayurveda är en livsstil som kan hjälpa oss att uppnå maximal hälsa och lycka. Att lära sig Ayurveda innebär helt enkelt att förstå sig själv bättre och balansera sin inre och yttre natur för ett blomstrande liv.

Alla kan delta, oavsett tidigare erfarenhet av yoga eller ayurveda.

Workshopen är på engelska men lätt att förstå.

MISSA INGA SOUL NEWS

Vi på Mothership har drabbats av kraftiga vårkänslor – nu bjuder vi dig som går med i vårt community på en gratis Breathwork & Sound healing-klass eller spirituell coachingsession med Tommy Inkilä. När du signar upp för vårt kärleksbrev serverar vi dig bland annat månadens astroprognos, nya bloggartiklar med gästspel, recensioner av nya behandlingar och upplevelser, utbildande videoklipp och landets mest livsbejakande event.

Jag godkänner att mina uppgifter sparas av Mothership.se

FÖLJ DIN SJÄL, FÖLJ OSS

Vad är din själ sugen på idag? På Facebook och Instagram delar vi landets bästa upplevelser inom spiritualitet och holistisk hälsa.

Facebook: MothershipSweden
Instagram: mothership_sweden
LinkedIn: MothershipSweden

mothership-smiley

maj 28, 2023 10:00 17:00