Hej kompis, nu får du 50% rabatt på IR-bastu när du signar upp för vårt kärleksbrev  - läs mer här
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Livekväll med Eckart Tolle

EN KVÄLL MED ECKART TOLLE

Tid: 15 September
Location: Stockholm Waterfront Congress Centre

Följ med oss på denna unika möjlighet att sitta med Eckhart Tolle när han visar dig vägen till andligt uppvaknande och medvetandets omvandling. Med sin karaktäristiska värme, humor och medkänsla kommer den här kvällen att förbinda dig med den frid och det lugn som uppstår genom att leva i nuet.

Eckharts djupgående men ändå enkla läror har hjälpt oräkneliga människor runt om i världen att vakna upp till en vibrerande levande inre frid i sitt dagliga liv. Eckhart Tolles skrifter och livsförändrande offentliga evenemang har berört miljontals liv och fått fans som Oprah, Dalai Lama och Deepak Chopra. Han är den bästsäljande författaren till The Power of Now och A New Earth, som allmänt anses vara de mest omvälvande böckerna i vår tid.

.

MISSA INGA SOUL NEWS

Vi på Mothership har drabbats av kraftiga vårkänslor – nu bjuder vi dig som går med i vårt community på en gratis Breathwork & Sound healing-klass eller spirituell coachingsession med Tommy Inkilä. När du signar upp för vårt kärleksbrev serverar vi dig bland annat månadens astroprognos, nya bloggartiklar med gästspel, recensioner av nya behandlingar och upplevelser, utbildande videoklipp och landets mest livsbejakande event.

Jag godkänner att mina uppgifter sparas av Mothership.se

FÖLJ DIN SJÄL, FÖLJ OSS

Vad är din själ sugen på idag? På Facebook och Instagram delar vi landets bästa upplevelser inom spiritualitet och holistisk hälsa.

Facebook: MothershipSweden
Instagram: mothership_sweden
LinkedIn: MothershipSweden

mothership-smiley